In 2014 zijn wij in contact gekomen met de Stichting Zoë’s Wens. Zoë is ondanks intensieve behandelingen in het ziekenhuis op 21 januari 2014 overleden aan een tumor in de hersenstam. Zoë is 5 jaar geworden. Zij is 8 maanden behandeld in ziekenhuizen en was vaak teleurgesteld als een zuster in het ziekenhuis voor haar een smiley tekende op een bruine pleister en wilde heel graag kinderpleisters voor alle kinderen. Na Zoë’s overlijden heeft deze simpele wens veel in gang gezet.  Zo gebruikt een aantal ziekenhuizen inmiddels kinderpleisters maar er is nog veel werk te doen. De stichting zoekt sponsoren om Zoë’s wens in vervulling te laten gaan: Kinderpleisters voor alle kinderen in ziekenhuizen.

Wij ondersteunen Zoë’s Wens en hebben onder andere in de winter van 2015 meegedaan met een autonavigatie rally naar het hoge Noorden, Navigate North. We zijn op 24 januari vertrokken vanuit Hazerswoude-dorp en hebben ruim 7000 kilometer gereden in 7 dagen over onbegaanbare wegen, besneeuwde passen en in verlate gebieden ver boven de poolcirkel. Wij hebben voor Zoë’s Wens gekozen omdat het ons erg aanspreekt. Het doel heeft een groot bereik en ook kleine bedragen maken een groot verschil. Daarnaast is de stichting nog klein en wordt gerund door de ouders van Zoë.

Een belangrijke stap die de stichting wil gaan zetten is het gezamenlijk ontwikkelen van Zoë’s kinderpleisters met een fabrikant.